Najljepsa mjesta u Evropi.

Europa nudi velik broj destinacija gdje zabavu mogu pronaći mladi i oni malo stariji. Sve ovisi o tome kakav se tip zabave traži i je li u pitanju razgledavanje ili opuštanje na jednoj od prekrasnih plaža. Slijede najljepša mjesta u Europi.

Malta

Malta je kao stvorena za sve one koji se žele opustiti na jednoj od plaža i odmarati uz odličnu gastro ponudu. Pored toga što se smatra biserom Mediterana, Malta je idealna destinacija za odmor u periodu od travnja pa sve do listopada.

Lisabon

Lisabon je mjesto koje svake godine privuče velik broj turista zahvaljujući bogatoj ponudi. Izgrađen je na sedam brda, a dijelovi grada poput Baixa i Chiado nalaze se u samom centru s brojnim trgovinama

Trg Praca do Comercio je lokacija koja se ne zaobilazi, a gdje se nalaze i vrata grada. U neposrednoj blizini smješten je muzej dizajna.

Alfe su stari dio grada gdje svaki posjetitelj ima priliku doživjeti Lisabon kakav je bio prije više vremena. Ovdje se nalazi i dvorac Sao Jorge s kojeg se pruža nevjerojatan pogled na grad. Lisabon je romantičan grad u kojem će mnogi uživati.

Amsterdam

Amsterdam je poznat kao grad zabave koji nudi bogat program. Posjetitelji tako mogu uživati u brojnim šetnicama uz romantične kanale, bogatom noćnom programu te vrhunskoj gastro ponudi. Možda nije među povoljnijim destinacijama, ali svakako se smatra jednim od najljepših mjesta u Europi.

Dubrovnik

Dubrovnik se kroz godine nametnuo kao jedna od vodećih destinacija ne samo u Europi nego i šire. Posjetitelje privlači bogatom ponudom hotela te povijesti. Pored zidina turisti se sve više odlučuju na izlete prema jednom od otočića u blizini.

Toskana

Ako ste odlučili posjetiti raj na Zemlji, onda ste se sigurno odlučili za Toskanu. Upravo su tako brojni turisti opisali regiju u središnjoj Italiji s preko 120 zaštićenih mjesta prirode. Zapadno od spomenute regije nalazi se Tirensko more. Prema Toskani je najbolje zaputiti se u svibnju i lipnju, a dobro je što se može doći bilo avionom, autom ili autobusom.

Najljepša mjesta Europe podrazumijevaju velik broj prekrasnih lokacija, što će svim ljubiteljima putovanja olakšati odluku oko odabira popularne destinacije.