Turisticka agencija „IN TRAVEL“ nalazi se u samom centru grada, u ulici Ivanja Franje Jukica 11, I spprat lokal br. 16 ( poslovna zgrada TC Vidovic).

U našoj poslovnici ocekuje Vas naše ljubazno osoblje, dugogodišnji turisticki radnici, koji ce Vam sa zadovoljstvom pomoci u organizovanju i realizaciji idealnog putovanja.

Pružanje putnih informacija, pomoc kod planiranja putovanja, organizacija smještaja i avio prijevoza samo su dio naših usluga. Mi smo vaš pouzdan partner za sve potrebe putovanja.

Individualan pristup svakom klijentu i dugogodišnje iskustvo s mnogim agentima, hotelima i destinacijama u našoj ponudi i licni angažman prema svakom putniku cine nas idealnim izborom ukoliko se pripremate na putovanje.

Izuzetno povjerenje koje uživamo rezultiralo je da postanemo ovlašteni agenti za prodaju turističkih aranžmana turoperatora kao što su: Kontiki, R-TOURS, MSC Cruises, Eurojet, Filip Travel, Atlas Airtours, Uniline, Odeon Travel, Maranta, Sab, Big Blu, Wayout, A1 Travel.Pored inostranih partnera za rezervaciju hotela koristimo GO global rezervacioni sistem.

Turisticka agencija ” IN TRAVEL”  ima u ponudi:

  • Rezervacija hotela u zemlji I inostranstvu
  • Turističke aranžmane – grupne i individualne – u zemlji i inostranstvu
  • Zimovanja I ljetovanja u zemlji I inostranstvu te servisiranje na destinacijama
  • Krstarenja Mediteranom, prekookeanska krstarenja i krstarenja riečnim brodovima
  • Interkontinentalna putovanja
  • Wellness programe
  • Avio karte

Odlazak na putovanje trebao bi biti opuštajuci uvod u ugodno provedeno vrijeme izvan vašeg doma. Ako ste umorni od cekanja u redovima, prebacivanja s telefona na telefon, ne odgovaranje na Vaše e-mail poruke i velikim brojem masovnih bezlicnih aranžmana, posjetite nas i opustite se.

Kod nas ste Vi uvijek na prvom mjestu.