MILANO, 06.10 – 09.10.

MILANOCOMO –LUGANO

GENOVAfakultativno

06.10– 09.10.2022
3 dana / 2 noćenja

Program putovanja:

POLAZAK:  Četvrtak (06.10.2022), BANJA LUKA – GRADIŠKA – MILANO
Sastanka putnika na parking na Malti, te polazak autobusa u 21:00h. Polazak iz gradiške sa nestro Petrol pumpe u 22h. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije do Italije uz zadržavanja i pauze po potrebi.

1. DAN, Petak (07.10.2022), MILANO

U prijepodnevnim satima dolazak u Milano i razgledanje grada i njegovih najznačajnijih znamenitosti: Santa Maria delle Grazie, Galerija Vittorio Emanuele II, Teatro alla Scala, Duomo, Giardini Pubblici di Porta Venezia. Polazak prema hotelu u dogovoreno vrijeme, smještaj, te slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.


  1. DAN, Subota (08.10.2022), MILANO – GENOVA – Outlet  SERREVALE
    Doručak. Slobodan dan, a za zainteresovane fakultativni odlazak u Genovu. Šesti po veličini grad u Italiji na obalama Ligurijskog Mora. Slijedi obilazak grada i njegovih znamenitosti:  Trg Ferari, Opera, Duždeva palata,Katedrala sv.Lorenca,svetionik La lanterna,kuća Krisotofora Kolumba. Slobodno vrijeme za individualno razgledanje grada.  Polazak prema outlet centru Serrevalle, slobodno vrijeme za shopping. U večernjim  satima polazak prema Milanu. Noćenje.

 

  1. DAN, Nedelja (09.10.2022), MILANO – COMO – LUGANO – GRADIŠKA – BANJA LUKA

Doručak. Poslije odjave iz hotela odlazak do gradića Como na istoimenom jezeru udaljenom cca 45km od Milana. Jezero Como je poznato po vilama koje se nalaze na obalama ovog jezera, a koje su danas većinom u vlasništvu italijanske i svjetske elite, poznatih modnih dizajnera, glumaca, ali i političara i drugih javinh osoba. Po dolasku u Como slijedi obilazak najznačajnijih objekata: Spomenik palim borcima, Voltin hram, piazza Cavour i Duomo. U dogovoreno vrijeme polazak prema Luganu i obilazak: Parco Civico i Vile Ciani, katedrale Sv.Lovre. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, a u u 16:00h predviđen polazak kući.

Očekivani dolazak kući u noći nedelja na ponedeljak.

 

CIJENA: 309,00 KM

 

CIJENA UKLJUČUJE:

– Prevoz autobusima visoke turističke klase,
– Troškove organizacije putovanja,
– Usluge pratioca/vodiča,

– 2 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama u hotelu 4* u Milanu,

– obilaske Milana, Coma i Lugana.

 

UZ DOPLATU:

– Putničko-zdravstveno osiguranje – 10,00 KM,

– Taksa koja se plaća na recepciji hotela -3,00 €  noć po osobi,

– Fakultativni izleti: Genova i Seravalle  25,00 €  (min. 20 putnika),
– Doplata za 1/1 sobu  150,00 KM.

 

 

*U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja zadržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavjestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja.

*Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje.

 

NAPOMENA:

Dokumenti potrebni za putovanje u Italiju: važeci pasoš

Do datuma polaska na putovanje moguće su promjene uslova putovanja u skladu sa preporukama nadležnih institucija u BiH i inostranstvu, odnosno tranzitnih teritorija i zemlje u kojoj se nalazi konačna destinacija iz programa putovanja.

 

Kalkulacija rađena na bazi 40 putnika, u slučaju smanjenog broja putnika  agencija zadržavo pravo povećanja cijene.

Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanje Turističke agencije IN TRAVEL DOO broj licence 14.07-325-2/22 od 02.02.2022 godine.